PARKIT SYSTEM®

AZ ÖN JÁRMŰBELÉPTETŐJE & PARKOLÁSI ADMINISZTRÁTORA
icon

Gyerekjáték a behajtás – 1 másodpercen belül

icon

Automatikus gépjármű be- és kiléptetés kamerakép alapján, az iparág vezető rendszámfelismerő motorjával

icon

Teljeskörű, részletes behajtási jogosultság-kezelés: mindez a kulcsrakész megoldás része

A PARKIT SYSTEM® FŐ FUNKCIÓI

Rendszám alapú járműbeléptetés – kulcsrakész megoldás: API és saját nyelvű menü, továbbá az ARH saját kameráiról közvetlen sorompó- és kapunyitás

 • A ParkIT System® a világ összes rendszámtábláját olvassa a legjobb rendszámfelismerő LPR motor segítségével: észak-amerikai, kínai, arab, cirillbetűs, thai rendszámok, eltérő betűtípusok és színek – ne aggódjon, a ParkIT System mindegyiket leolvassa.

 • A ParkIT System® rendszámalapú rugalmas beléptetést kínál Önnek. A behajtási jogosultságokat részletesen beállíthatja cég, személy, jármű, parkoló zóna és időintervallum szerinti. Előengedélyezési lehetőség: az Ön vendégeire jó benyomást tesz, hogy a sorompó automatikusan kinyílik előttük.

 • Minden belépési esemény dokumentálása, keresés rendszám, személy vagy cég alapján. A képadatok tárolása biztonságot jelent.

REFERENCIÁK

Ügyfeleink írták

 • „A ParkIT egy megbízhatóan működő és modulárisan felépülő, rugalmas rendszer. Néhány egyszerű paraméter megadásával az árazás könnyen kiszámítható és tervezhető.”

  Zsida Attila biztonságtechnikai mérnök,
  IP Cam Technologies Kft.

 • „Egyszerű a használata és teljesen automatikusan képes kezelni napi 5000 ki- és beléptetést.”

  Török Balázs rendszergazda,
  ÁTI-Sziget Kft.

 • „Több hónap fejlesztési időt spóroltunk meg. Gyorsan és teljesen testre tudtuk szabni, programozási munka nélkül.”

  Szabó Anita projekt manager,
  Nádor Rendszerház Kft.

A PARKIT SYSTEM® ELŐNYEI

Amennyiben Ön rendszerintegrátor, a ParkIT System® segít Önnek betörni arra a jelenleg óriáscégek uralta piacra, amelyen a rendszámalapú gépjárműbeléptető rendszerek gyártói versenyeznek. Teremtsen értéket vásárlóinak: hozza létre a saját kulcsrakész, személyre szabható megoldását! Amennyiben Ön rendszerek üzembehelyezésével foglalkozik, a ParkIT System® olyan automatikus gépjármű be- és kiléptető megoldást kínál az Ön számára, amelyhez nincs szükség programozásra. Amennyiben Ön végfelhasználó, csökkentse adminisztrációs terheit és használja ki a magától értetődő, problémamentes, gördülékeny működés előnyeit! Nem jelenthet gondot, ha elveszett a parkolójegy vagy lemerült az elem a távirányítóban. A piacon elérhető legjobb terméktulajdonságok kombinációjaként a ParkIT System® a gépjárműbeléptetés svájci bicskája: egy megoldás minden helyszínre.

 • Az iparág vezető optikai karakterfelismerő (OCR) motorja a világszerte legjobb felismerési arányt biztosítja: 98%+ felismerési arány, 160 ország összesen 27.000 ismert rendszámtábla típusa

 • Takarítson meg pénzt és időt: a teljes rendszer órákon belül felállítható és konfigurálható – programozási ismeretek nélkül. Rendkívül könnyen beüzemelhető, ami valós költségelőnyt jelent más rendszámfelismerés-alapú rendszerekhez képest.

 • A ParkIT jövőbiztos megoldás: a nyílt REST API külső rendszerekhez is könnyen csatlakozik – beleértve az Ön jelenlegi indukciós hurok alapú járműérzékelőjét és kapunyitó vagy sorompókezelő berendezését. Könnyen integrálható harmadik fél rendszerébe.

 • Cégünk több mint 28 éves tapasztalattal rendelkezik az optikai karakterfelismerés – OCR – és a kamerarendszerek kiépítése területén. Minden vásárlónk számára közvetlen előny az a szellemi és gyakorlati tudás, amelyet cégünk rendszámfelismerő rendszerek kifejlesztése és tervezése területén a hosszú évek során megszerzett. Számíthat ránk – Ön pedig koncentrálhat arra, amiben a legjobb: a vállalkozására.

 • A webes irányítópanel segítségével kérdezze le a rendszer működési adatait laptopról vagy okostelefonról bárhonnan, bármikor.

 • Használja ki sorompóval vagy kapuval lezárt parkolója teljes befogadóképességét az előrejelzésre és tervezésre is használható fejlett statisztikai modul segítségével, amely minden egyes belépési és kilépési eseményt regisztrál.

 • A több nyelven rendelkezésre álló menünek köszönhetően a ParkIT beszél az Ön nyelvén. Jelenleg 17 nyelven használhatja a ParkIT System® menürendszerét, többek között angol, magyar, német, holland, arab, görög, spanyol, lengyel, szlovén, orosz, cseh, héber, román és perzsa nyelven. Nyelvesíthető: a nyelvi fájl kiegészítésével lehetőség van arra, hogy a felhasználói felületet bármilyen nyelvre lefordítsa.

 • Néhány kattintással Ön behajtási jogosultságot hozhat létre, valamint kezelhet egyszerre több helyszínt, idősávot és bérlőt. Tegyen jó benyomást ügyfeleire és vendégeire: értékelni fogják, ha érkezéskor automatikusan kinyílik előttük a sorompó.

 • Egyéni beállításokkal testre szabható, részletes, stabil, felhasználásra kész rendszer adatbázissal. Üzembiztos megoldásként a ParkIT System® képes automatikusan leolvasni a személygépjárművek, tehergépjárművek és motorkerékpárok forgalmi rendszámát és automatikusan sorompót nyitni, kártya, kód vagy chip nélkül – valamint konfigurálható arra is, hogy más azonosító rendszerekkel együttműködve döntsön a belépés engedélyezéséről.

 • 1. Hány gépjárműellenőrzési pont – legyen a rendszerben?

  Kötelező mező!

  Kötelező mező!

  Invalid Input

  Kötelező mező

  Kötelező mező

  Kötelező mező

  4 kamerás rendszerhez ajánlott minimális hardverkövetelmények:
  2 magos (4 thread) 2,2 GHz órajelű processzor (x86/x64), 8GB RAM, 500MB szabad tárterület, (szoftver) + 100 GB javasolt, szabad tárterület (események tárolása), 1db szabad USB port vagy PCIe x1 vagy Express kártya foglalat, 1000 Mb/s hálózati kártya (TCP/IP protokoll támogatással)

  Kötelező mező

  Kötelező mező

  Kötelező mező

  Kötelező mező

  Kötelező mező!

  Kötelező mező

  Hiányos vagy érvénytelen kitöltés

PARKIT SYSTEM® ellenőrzési pontok száma

Referenciák világszerte

A PARKIT SYSTEM® TULAJDONSÁGAI

A rendszerdiagnosztikai felügyeleti szolgáltatás segítségével a ParkIT System® a sorompóval vagy kapuval lezárt autóparkolók és azokon belüli zónák valós idejű kontrollját teszi lehetővé. Amennyiben Ön olyan autóparkolót üzemeltet, amelyben céges bérlők járművei is szoktak parkolni, úgy az API segítségével minden cég intézheti a saját ügyfeleinek parkolását.

 • Moduláris és bővíthető megoldás: egy ParkIT System® alkalmazás akár 20 belépési ellenőrzőpontot is képes kezelni, amit tovább lehet bővíteni rugalmas licenszpolitikánk segítségével.

 • Élő videó, lementett képek és képsorozatok minden beléptetési eseményről, rendszámadatokkal és átnézeti kameraképpel.

 • A ParkIT System® kulcsrakész, egyedi igények szerint rendkívül jól testre szabható megoldás. Beállíthatja a legapróbb részleteket is: bérlők, időintervallumok, zónajogosultság és más szempontok szerint.

 • Csatlakoztassa a rendszert az Ön jelenlegi kameráihoz. Amennyiben az ARH speciális rendszámfelismerő kameráit használja, közvetlenül a kameráról vezérelhető a sorompó nyitása. További előny: ezekkel a kamerákkal a rendszer minden ismert rendszámot leolvas, akár szélsőséges fényviszonyok és időjárási viszonyok között is.

0 millió beléptetési esemény
icon
0 támogatott rendszámtábla típus 160 országban
icon
0 nap végfelhasználóink számára megtakarított idő
icon

A PARKIT SYSTEM® MŰSZAKI ADATAI

A ParkIT System® alkalmazást az ARH Zrt., a rendszámfelismerő kamerák és szoftver vezető gyártója forgalmazza.

 • Minden típusú rendszámot támogat: egy- és kétsoros rendszámok, lakossági rendszámok, motorkerékpár-rendszámok, különleges rendszámok, arab, kínai, cirill, thai és egyéb írással készült rendszámok, továbbá sokféle betűtípus és színkombináció

 • Könnyen összekapcsolható proxy kártya beléptető rendszerekhez (Wiegand és Moxa I/O eszközök segítségével)

 • Zónás parkolási rendszer – a parkolón belüli zárt övezetek kialakításának lehetősége, munkamenet irányítással

 • Részletes egyéni beállítások: tiltólista, szabadkártyás behajtás, szűrési lehetőség személyre, cégre, bérlőre és belépőkártyára

„Az intelligens autóparkolók üzemeltetésének jövője az automatikus gépjármű-azonosítás. A forgalmi rendszám alapján történő járműbeléptetés problémamentes működést jelent. Ez a megoldás könnyen csatlakozik működő rendszerekhez. A felhasználók nagyra értékelik az automatikus sorompónyitás kényelmét és biztonságát. A percrekész statisztika távoli lekérdezésének lehetőségével az ARH Zrt. ezúttal is a piacon a legbiztonságosabb, legköltséghatékonyabb és a legszélesebb körben kompatibilis járműbeléptető rendszert kínálja.”

Kis László, CEO, ARH Zrt.

A PARKIT SYSTEM® FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI

A PARKIT SYSTEM® IDEÁLIS MEGOLDÁST NYÚJT EZEKEN A HELYSZÍNEKEN

Sorompóval lezárt parkoló, Céges parkoló, Rendszámalapú fizetős parkoló

Sorompóval lezárt parkoló, Céges parkoló, Rendszámalapú fizetős parkoló

Irodaház, Városközpont

Irodaház, Városközpont

Lakóövezet, Lakópark

Lakóövezet, Lakópark

Kormányhivatal, Katonai bázis, Légierő bázis, Védelmi Minisztérium

Kormányhivatal, Katonai bázis, Légierő bázis, Védelmi Minisztérium

Egészségügyi intézmény, Egyetem vagy főiskola

Egészségügyi intézmény, Egyetem vagy főiskola

Repülőtér, Kaszinó, Kikötő, Sziget bejárat

Repülőtér, Kaszinó, Kikötő, Sziget bejárat

Ipari telephely, Logisztikai telephely

Ipari telephely, Logisztikai telephely

Szálloda

Szálloda

Vidámpark, Rockfesztivál, Edzőterem

Vidámpark, Rockfesztivál, Edzőterem
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
* Kötelezően kitöltendő mező

ARH Zrt.


1123 BUDAPEST,
ALKOTÁS UTCA 41.


EMAIL
TEL.: +36 1 201 9650

Tóth Emil termékmenedzser

Tóth Emil

ParkIT System® Termékspecialista

TEL.: +36 70 514 3342

© 2019 ARH INC. Minden jog fenntartva. | Adatkezelési Tájékoztató